Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Προσελκύστε την αγάπη-Τονώστε τη θηλυκή σας πλευρά!

Το καλοκαιράκι μας δίνει ώθηση για πολλές νέες δημιουργίες. Μέχρι να πάμε διακοπές θα εκμεταλλευτούμε την θετική μας διάθεση για να δημιουργήσουμε νέα κοσμήματα με τους αγαπημένους μας κρυστάλλους για να τα φοράμε τα καλοκαιρινά βράδια που έρχονται!
Δημιουργήσαμε ένα σετ δακτυλίδι-βραχιόλι-κολιέ, από πλεκτό ατσάλι, με Ροζ χαλαζία σε σχήμα καρδούλας και γρανάδα.

Για τον υπέροχο ροζ χαλαζία έχουμε ξαναμιλήσει: Ισορροπεί την ενέργειά μας, συνδέοντάς μας με μιας ανώτερης μορφής αγάπη. Βοηθά να ξεπεράσουμε φόβους και θυμούς και να βιώσουμε τη συγχώρεση και την αγάπη. Στέλνει χαλαρωτική ενέργεια σε όλα τα τσάκρας. Βοηθά στη γονιμότητα, στα προβλήματα του αναπνευστικού και ηρεμεί από πονοκεφάλους. Στην κρυσταλλοθεραπεία χρησιμοποιείται ειδικά για το 4ο Τσάκρα, της καρδιάς.
Η αγαπημένη μας γρανάδα συνδέεται με τη θέληση, την αγάπη και το πάθος. Βοηθά να συνειδητοποιήσουμε τα μηνύματα που λαμβάνουμε μέσα από τα όνειρα. Αυξάνει την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Βοηθά να δούμε τις θετικές πλευρές του εαυτού μας και μας δίνει δύναμη και κουράγιο σε περιόδους αλλαγών. Μας βοηθά να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και αναζωογονεί την αύρα. Τέλος απορροφά την αρνητική ενέργεια και αυξάνει το ερωτικό πάθος.

1 σχόλιο:

Ο ΜΑΓΟΣ! είπε...

Ένα φεγγάρι λησμονιάς
Χαρούμενο αλήτης
Να διώχνει πάντα μακρια
Τα σύννεφα της λύπης…

Καλή εβδομάδα!