Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Η δύναμη του ροζ χαλαζία

Ροζ χαλαζίας, η απαλή αγάπη
Είναι η βασική πέτρα του κέντρου καρδιάς.
Εκπέμπει αγάπη και ηρεμία. Βοηθά να έχουμε ψυχική αρμονία. Μειώνει τη θλίψη. Βοηθά να νιώθουμε χαρά και ευτυχία. Προσελκύει τον έρωτα και την αληθινή αγάπη, βοηθώντας να ενωθούμε ειλικρινά με ένα σύντροφο. Τονώνει την εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου και τον ωθεί να εκφραστεί καλλιτεχνικά.


Ιδιότητες:
Ο ροζ χαλαζίας ισορροπεί, δίνοντας απλόχερα μιας ανώτερης μορφής αγάπη. Βοηθά να ξεπεράσουμε το φόβο και το θυμό και να βιώσουμε τη συγχώρεση και την αγάπη. Στέλνει χαλαρωτική ενέργεια σε όλα τα τσάκρας. Βοηθά στη γονιμότητα. Ηρεμεί από πονοκεφάλους. Βοηθά στα προβλήματα του αναπνευστικού.
Τσάκρα 4ο – αγάπη, γαλήνη, καρδιά.
Η crystal & pepper σας προτείνει ένα μοναδικό χειροποίητο βραχιόλι ροζ χαλαζία. Δείτε σύντομα πολλά νέα σχέδια!

Χειροποίητο βραχιόλι 'chakras'

Δείτε το καινούριο βραχιολάκι μας για θετική ενέργεια

Ας μιλήσουμε για τους κρυστάλλους

Όλοι οι φυσικοί κρύσταλλοι και ημιπολύτιμοι λίθοι ‘γεννιούνται’ μέσα στη γη ή το νερό, μέσα από διεργασίες που διαρκούν χιλιάδες ή εκατομμύρια χρόνια. Μέσα στο φυσικό τους περιβάλλον, φέρουν μια δική τους, αρμονική ενέργεια που είναι συντονισμένη με την ενέργεια της γης.
Κατά τη διαδικασία εξόρυξης και συλλογής τους στις διάφορες χώρες από τις οποίες προέρχονται, διαχωρίζονται, κόβονται και αλλάζουν πολλά χέρια μέχρι να φτάσουν στον τελικό τους ιδιοκτήτη.
Όταν κάποιος αγγίζει ένα κρύσταλλο, τα συναισθήματα και η ενέργεια που έχει εκείνη τη στιγμή μεταφέρονται αυτόματα στο πέτρωμα και συγκρατούνται μέσα σε αυτό.
Τα πετρώματα που δεν έχουν καθαριστεί ενεργειακά φτάνουν στον τελικό τους ιδιοκτήτη, ενσωματωμένα σε κάποιο κόσμημα ή και αυτούσια, φέροντας την ενέργεια των ατόμων που τα έχουν επεξεργαστεί διαδοχικά,.
Κάθε κρύσταλλος και ημιπολύτιμος λίθος θα πρέπει να καθαρίζεται, να ενεργοποιείται και να προγραμματίζεται με αγάπη και συνείδηση, για να μπορεί να γεμίσει τον κάτοχό του με θετική ενέργεια.
Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες για τους κρυστάλλους και τα χειροποίητα κοσμήματα της crystal & pepper στο site μας:  www.crystalpepper.gr