Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Παραγγελίες-Αποστολές

Παραγγελία Προϊόντων

Κάθε προϊόν της Crystal Pepper είναι μοναδικό και φτιάχνεται κατόπιν παραγγελίας ειδικά για εσάς!

Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε κάποιο από τα δακτυλίδια μας, στείλτε μας ένα email στο crystal.pepper@gmail.com με το νούμερό σας ή τηλεφωνήστε μας στο 6948827144 και θα το φτιάξουμε στα μέτρα σας.
Επίσης για παραγγελίες σε βραχιόλι ή κολιέ μετρήστε την περίμετρο του καρπού ή του λαιμού σας σε εκατοστά.

Τρόποι Πληρωμής
Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιο από τα χειροποίητα προϊόντα μας, οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:
1. Πληρωμή με κατάθεση σε λογαριασμό.
 Eπιλέξτε την τράπεζα που σας διευκολύνει και καταθέστε το ποσό της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Ενημερώστε μας για την κατάθεση που κάνατε μέσω email:  crystal.pepper@gmail.com ή μέσω FAX στο 2109631100.
 2. Πληρωμή με αντικαταβολή.
 3. Πληρωμή μέσω Paypal
 4. Πληρωμή με κάρτα


Τρόποι Αποστολής
Τα προϊόντα μας φτάνουν σε όλη την Ελλάδα δωρεάν!

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσα σε μία έως τρείς εργάσιμες ημέρες (για απομακρυσμένες περιοχές).

Επιστροφή/Αλλαγή Προϊόντων
Εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μας, αλλάζοντάς το με κάποιο άλλο παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικα τα παρακάτω:
Οι επιστροφές/αλλαγές γίνονται μέσα στο διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που λάβατε το προϊόν μας.
1. Ενημερώστε μας μέσω email στο crystal.pepper@gmail.com τηλεφωνήστε μας στο 6948827144 για το προϊόν της Crystal Pepper που επιθυμείτε να αλλάξετε.
2. Η αλλαγή αφορά μόνο το ποσό που πληρώσατε για την αγορά του προϊόντος. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αντικαταβολής (για αγορές που έγιναν με αντικαταβολή) καθώς και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Εάν επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν για αλλαγή, θα χρεωθείτε τα έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολής του νέου προϊόντος.
3. Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, να μην είναι χρησιμοποιημένο/φορεμένο ή χτυπημένο, να μην έχει σημάδια, φθορές ή οποιουδήποτε τύπου αλλοίωση.
4. Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία μαζί με τα έγγραφα αγοράς (απόδειξη αγοράς).
5. Η επιστροφή χρημάτων δεν εφαρμόζεται για αγορές των χειροποίητων προϊόντων της  Crystal Pepper.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων της Crystal Pepper αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Crystal Pepper. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κειμένου ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια των δημιουργών. Επικοινωνήστε μαζί μας για αναδημοσίευση.

Προσωπικά Δεδομένα
Η Crystal Pepper εφαρμόζει τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.