Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovsky crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Παραγγελίες-Αποστολές

Παραγγελία Προϊόντων

Κάθε προϊόν της crystal & pepper είναι μοναδικό και φτιάχνεται κατόπιν παραγγελίας ειδικά για εσάς!

Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε κάποιο από τα δακτυλίδια μας, στείλτε μας ένα email στο contact@crystalpepper.gr με το νούμερό σας ή τηλεφωνήστε μας στο 2105980573 και θα το φτιάξουμε στα μέτρα σας.
Επίσης για παραγγελίες σε βραχιόλι ή κολιέ μετρήστε την περίμετρο του καρπού ή του λαιμού σας σε εκατοστά.

Τρόποι Πληρωμής
Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιο από τα χειροποίητα προϊόντα μας, οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:
1. Πληρωμή με κατάθεση σε λογαριασμό.
 Eπιλέξτε την τράπεζα που σας διευκολύνει και καταθέστε το ποσό της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Ενημερώστε μας για την κατάθεση που κάνατε μέσω email:  contact@crystalpepper.gr ή μέσω FAX στο 2105980573.
 2. Πληρωμή με αντικαταβολή.
Η χρέωση για την αντικαταβολή του ποσού αγοράς είναι 4 ευρώ.

Τρόποι Αποστολής
Τα προϊόντα μας φτάνουν σε όλη την Ελλάδα δωρεάν για αγορές άνω των 70 ευρώ, οι οποίες δεν θα ξεπερνούν τα 2 κιλά.
Για αγορές αξίας μικρότερης των 70 ευρώ έως 2 κιλά, η επιβάρυνση θα είναι 4-6 ευρώ, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.

Επιπλέον επιβάρυνση υπάρχει για απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, καθώς και απομακρυσμένα νησιά.. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή χρέωση της αποστολής του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσα σε τρείς έως έξι εργάσιμες ημέρες (για απομακρυσμένες περιοχές).

Επιστροφή/Αλλαγή Προϊόντων
Εάν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μας, αλλάζοντάς το με κάποιο άλλο παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικα τα παρακάτω:
Οι επιστροφές/αλλαγές γίνονται μέσα στο διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που λάβατε το προϊόν μας.
1. Ενημερώστε μας μέσω email στο contact@crystalpepper.gr τηλεφωνήστε μας στο 2105980573 για το προϊόν της crystal & pepper που επιθυμείτε να αλλάξετε.
2. Η αλλαγή αφορά μόνο το ποσό που πληρώσατε για την αγορά του προϊόντος. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αντικαταβολής (για αγορές που έγιναν με αντικαταβολή) καθώς και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Εάν επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν για αλλαγή, θα χρεωθείτε τα έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολής του νέου προϊόντος.
3. Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, να μην είναι χρησιμοποιημένο/φορεμένο ή χτυπημένο, να μην έχει σημάδια, φθορές ή οποιουδήποτε τύπου αλλοίωση.
4. Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία μαζί με τα έγγραφα αγοράς (απόδειξη αγοράς).
5. Η επιστροφή χρημάτων δεν εφαρμόζεται για αγορές των χειροποίητων προϊόντων της  crystal & pepper.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων της crystal & pepper αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της crystal & pepper. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κειμένου ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια των δημιουργών. Επικοινωνήστε μαζί μας για αναδημοσίευση.

Προσωπικά Δεδομένα
Η crystal & pepper εφαρμόζει τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.