Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Λουλουδάτο Δωράκι για τα γενέθλιά μας!


Λουλουδο-καρφιτσούλα 2
Λουλουδο-καρφιτσούλα 1
Καλό μήνα! Λουλουδάτες κρυσταλλο-καρφιτσούλες στολίζουν τη διάθεσή μας, τα ρούχα και τις τσάντες μας. 
Σκεφτείτε και εσείς πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα απλό πουκάμισο, την καθημερινή σας τσάντα, ένα μονόχρωμο φουλάρι, μια στέκα ή ένα μακρύ κολιέ,  βάζοντας ένα έντονο αξεσουάρ και στείλτε μας τις ιδέες σας και τα σχόλιά σας! Με αφορμή τα γενέθλια της crystal & pepper, χαρίζουμε σε μια τυχερή μια από τις 4 καρφίτσες αυτής της ανάρτησης! Για να συμμετέχετε στην κλήρωση πρέπει:
- Να είστε ή να γίνετε follower 
- Να αφήσετε το σχόλιό σας επιλέγοντας την καρφιτσούλα που σας αρέσει περισσότερο και θα επιθυμούσατε να κερδίσετε αν κληρωθείτε.

Λουλουδο-καρφιτσούλα 3
Λουλουδο-καρφιτσούλα 4
Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη Τετάρτη, 9 Φλεβάρη. Σας περιμένουμε!

8 σχόλια:

anna είπε...

χρονια σας πολλά,καλα, δημιουργικα και πάντα ευτυχισμενα..........οι καρφτσούλες είναι ΄΄ολες εξίσου όμορφες,δεν ξέρω πια να σχολιάσω,ίσως την δευτερη που είναι πιο πολύ στα χρωματα μου......καλη μερα

Δέσποινα είπε...

Καλησπέρα! Δεν είμαι follower σε κανένα μπλογκ κατασκευών αλλά όλα τα μπλογκ που παρακολουθώ τα βάζω στο sidebar του ιστολογίου μου("Χειροποίητα Κεριά").
Αν θέλεις μπορείς να θεωρήσεις τη συμμετοχή μου έγκυρη,αν όχι θα σου αφήσω απλά την καλημέρα μου με πολλές ευχές για καλές δημιουργίες και πολλά ακόμα δημιουργικά χρόνια στη μπλογκόσφαιρα!

http://3el-lifecoaching.blogspot.com είπε...

πολύ ωραίες οι καρφίτσες!!!!!!!!!!!
θα προτιμούσα την Νο 3 να τη βάλω
σε ένα άσπρο πουκάμισο.
καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!! όμορφη
και δημιουργική.

el.mar είπε...

Γειά σας κ απο εμένα...πάντα όμορφες δημιουργίες εύχομαι....μ'αρέσουν όλες...πιο πολύ..η 4..1..2..3....χιχιχι....!!!

Emmanouela είπε...

Χρόνια σας πολλά, πάντα με όμορφες δημιουργίες και πολλή έμπνευση! Εγώ προτιμώ την πρώτη, αλλά είναι όλες πανέμορφες! Εύχομαι να κερδίσω! Καλή συνέχεια!!!

Μαριάννα είπε...

χρονιά σας πολλά, γεμάτα όμορφες δημιουργίες!

vassiliki είπε...

Μόλις ανακάλυψα το blog σου και χάρη στην παράταση που έδωσες στον διαγωνισμό, μπορώ να συμμετέχω κι εγώ. Μου αρέσουν πολύ όλες οι δημιουργίες σου! Από τις λουλουδοκαρφίτσες, με δυσκολία, θα επέλεγα την 1η! Μακάρι να σταθώ τυχερή!

Unknown είπε...

Καλημέρα!
πολύ όμορφες όλες!
αλλά μου άρεσε περισσότερο η 4η^^
Καλή Συνέχεια!