Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ρεφλεξολογία για μικρούς και μεγάλους

Η 'ολιστική' αυτή  θεραπευτική μέθοδος βασίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων στα άκρα του σώματός μας (πέλματα ποδιού, χέρια, αυτιά κλπ), όπου υπάρχουν χιλιάδες νευρικές απολήξεις που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα όργανα και αδένες. Στην ρεφλεξολογία το σώμα αντιμετωπίζεται σαν ένα σύνολο, όπου όλα τα όργανα είναι αλληλένδετα και αλληλοεξερτώμενα.
Οι πιέσεις στα πέλματα και τα χέρια βοηθούν να ενεργοποιηθούν συγκεκριμένα σημεία του σώματος, να διεγερθεί το νευρικό, το πεπτικό, το ορμονικό και το κυκλοφορικό σύστημα και να γίνει ομαλότερη η λειτουργία τους.
Η ρεφλεξολογία βοηθά να ξεπεραστούν πόνοι και σωματικά προβλήματα, ενώ παράλληλα προσφέρει χαλάρωση και ισορροπία σε όλο το σώμα.
Μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα όλων των ηλικιών. Ειδικά για τα παιδιά, βοηθά να αντιμετωπιστούν οι συνηθισμένες 'παιδικές' ενοχλήσεις όπως κολικοί, αϋπνία, ωτίτιδες, κρυολογήματα και πολλά άλλα, ενδυναμώνοντας όλο το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού.
Επιπλέον, όταν εφαρμόζεται από τον γονιό στο παιδί, λειτουργεί αλληλεπιδραστικά, μειώνοντας το στρες των γονιών και βοηθώντας τους να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των παιδιών τους. Τέλος αποτελεί μια 'χειροπιαστή' και άμεση έκφραση της αγάπη σας βοηθώντας το μωράκι σας να χαλαρώνει. Ζητήστε την βοήθειά μας και δοκιμάστε το!