Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Έρχεται ο Βαλεντίνος!

Είναι ο μήνας του έρωτα! Κόκκινες και ροζ καρδούλες παντού, λουλούδια, σοκολάτες, δώρα, κοσμήματα, εσώρουχα...Είναι μία ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο στον έρωτα, στον αγαπημένο ή την αγαπημένη μας και, γιατί όχι, να κάνουμε δωράκια και να χαρούμε τη μέρα σαν μικρά παιδιά!!! Όπως όταν ήμασταν έφηβοι και ζούσαμε τον πρώτο μας έρωτα!

Εμείς σας ετοιμάσαμε, ειδικά για την μέρα του αγίου Βαλεντίνου, κοσμηματάκια από ροζ καρδούλες, από ροζ quartz! Δεν είναι τυχαίο ότι το ροζ είναι το χρώμα της αγάπης! Το ροζ quartz είναι η πέτρα της αγάπης και των σχέσεων, αφού βοηθά να ανοίξει η καρδιά και να απελευθερωθεί από μπλοκαρίσματα και φόβους, και να προσελκύσει την αληθινή αγάπη!
Ιδιαίτερα στο σχήμα καρδιάς, είναι το κατάλληλο πέτρωμα για να το φορούν γυναίκες που έχουν σκληρύνει από άσχημες εμπειρίες, γυναίκες που θέλουν να προσελκύσουν έναν σύντροφο, που θέλουν να δυναμώσουν μία σχέση, γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες, έγκυες και μανούλες που θέλουν να προσφέρουν στα μωρά τους συναισθήματα αγάπης και ηρεμίας!

Μην ξεχνάτε, ο διαγωνισμός της προηγούμενης ανάρτησης συνεχίζεται....Κερδίστε μια χειροποίητη κρυσταλλο-καρφιτσούλα από τα χεράκια μας!