Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Λάμψη και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια παντού!

 
Χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια
από κρυσταλλάκι κοπής swarovski και επιχρυσωμένο ασήμι

Επιτέλους μύρισαν Χριστούγεννα και στην Αθήνα! Οι περισσότεροι έχουν ήδη αρχίσει να στολίζουν σιγά σιγά το δεντράκι τους και εμείς σας έχουμε καινούριες υπέροχες, λαμπερές προτάσεις για να γεμίσετε το χώρο σας θετική ενέργεια:
Χειροποίητα στολίδια από λευκό φυσικό κρύσταλλο Χαλαζία και κρυσταλλάκια κοπής swarovski σε διάφορα χρώματα. Ο φυσικός λευκός Χαλαζίας αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο πετρώματος λόγω της ιδιαίτερης ελικοειδούς κρυσταλλικής δομής του. Περιέχει όλα τα φάσματα του χρώματος και γι'αυτό επιδρά σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος εξισορροπώντας τα.
Μπορείτε να δείτε και τα άλλα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια μας από Λευκό και Ροζ Χαλαζία σε συνδυασμό με μπαλίτσες Γρανάδας, Κιτρίνη, και πολλών άλλων ημιπολύτιμων λίθων καθώς και κρυστάλλων κοπής Swarovsky στο site μας: http://crystalpepper.gr/ στην κατηγορία Προϊόντα > Χειροποίητα αντικείμενα > Εποχής
Χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια
από φυσικό κρύσταλλο λευκού Χαλαζία
και κίτρινο κρυσταλλάκι κοπής swarovski
Τα κρεμαστά στολίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μετά τις γιορτές, ώς διακοσμητικά αντικείμενα, για να ενεργοποιήσουν θετικά κάποια από τις γωνιές του χώρου μας.