Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μαργαριτάρι - Η θηλυκή ενέργεια του φεγγαριού

Το μαργαριτάρι αποτελεί ένα από τα πιο υπέροχα δημιουργήματα της φύσης. Γεννιέται μέσα σε ένα μαργαριτοφόρο όστρακο, όταν κάποιος κόκκος άμμου ή κάποιο παράσιτο εισβάλλει μέσα σε αυτό. Το όστρακο, προσπαθώντας να εξουδετερώσει το ξένο σώμα, δημιουργεί στρώσεις μάργαρου γύρω του, σχηματίζοντας το υπέροχο, λαμπερό μαργαριτάρι.                                                         Από την αρχαιότητα, για πολλούς αρχαίους λαούς το μαργαριτάρι συμβόλιζε την ενέργεια του φεγγαριού και αντιπροσώπευε τις θηλυκές θεότητες. Στην Κίνα το φορούσαν για μακροζωία και γονιμότητα.

Στο μαργαριτάρι αποδίδονται ιδιότητες που εφαρμόζονται στην κρυσταλλοθεραπεία: ενισχύει τις σχέσεις αγάπης, αφυπνίζει την αγνότητα και την επαφή μας με το Θείο. Επίσης τονώνει τη θηλυκή ενέργεια μέσα μας, καταπολεμά τις τάσεις επιθετικότητας και δίνει χαρά σε αυτόν που το φοράει.
Θεραπευτικές ιδιότητες: Βοηθά στην παραγωγή αντισωμάτων όταν αυτά είναι απαραίτητα για το σώμα. Βοηθά στη γονιμότητα. Τσάκρα 2ο : γονιμότητα, σχέσεις
Δοκιμάστε την επίδραση που μπορεί να έχει ένα μαργαριταρένιο κόσμημα στην θηλυκότητά σας!