Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Σελεστίτης

Η λέξη 'Σελεστίτης' προέρχεται από την γαλλική λέξη Céleste, που σημαίνει ουράνιο, θεϊκό και παραδεισένιο, κάτι το οποίο αντιπροσωπεύει πλήρως το υπέροχο αυτό πέτρωμα. Εκτός του ότι έχει το χρώμα του ουρανού, ο σελεστίτης συνδέει τον άνθρωπο με ανώτερες οντότητες και τον βοηθάει στην αναζήτηση της πνευματικής του υπόστασης. Στην κατάσταση του διαλογισμού, ο σελεστίτης βοηθά να συνδεθούμε με τον φύλακα άγγελό μας και να ακούσουμε τα μηνύματα που θέλει να μας μεταδώσει. Στην κρυσταλλοθεραπεία τοποθετείται στο τσάκρα της κορυφής, ώστε να έχουμε ανοιχτή τη σύνδεση μας με την Πηγή του Φωτός. Εξισσοροπεί το σώμα και όλα τα τσάκρα (chakras*), έτσι ώστε να
ρέει η ενέργεια μέσα στην Κουνταλίνι (ενεργειακή δίοδος της σπονδυλικής στήλης). Μπορούμε να τοποθετήσουμε έναν κρύσταλλο σελεστίτη μέσα στο χώρο μας, έτσι ώστε να νιώθουμε καθημερινά την επαφή με το πνευματικό κομμάτι του εαυτού μας. Η εμπειρία με τον σελεστίτη είναι πραγματικά θεϊκή!
Κατερίνα Παπακωνσταντίνου - Κρυσταλλοθεραπεύτρια

*Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα chakras στο http://www.crystalpepper.gr/ > Αλφαβητάρι > Αλφαβητάρι Ενέργειας