Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Γνωριμία με το 'Life coaching - Συμβουλευτική ζωής'

To 'Life coaching' ή 'Συμβουλευτική ζωής' αποτελεί μια συμβουλευτική μέθοδο που συνδυάζει διάφορες επιστήμες όπως η ψυχολογία, η κοινωνιολογία κ.α. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους, να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους με στόχο την προσωπική τους ευτυχία.


"Κάθε νέα χρονιά όλοι δίνουμε ευχές για ένα νέο ξεκίνημα.

Ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μας, να έχουμε υγεία,ευτυχία,αφθονία,και χαρά.
Το νέο ξεκίνημα, τα όνειρα, η υγεία, η ευτυχία ,η αφθονία και η χαρά είναι έννοιες εν δυνάμει, που ενώ υπάρχουν και όλοι τις χρησιμοποιούμε με μεγάλη ευκολία τις μέρες των γιορτων, μόλις αρχιζουμε και μπαίνουμε στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα, είναι σαν να τις ξεχναμε ή να περιμένουμε κάποιος άλλος να αναλάβει την ευθύνη .
Για να έχουν αυτές οι λέξεις αξία και νόημα και για να μπορέσουν να λειτουργήσουν στη δική μας ζωή, θα πρέπει να είναι επιλογή μας.
Να ειναι επιλογή μας , καθε μερα,όλες τις μέρες του χρόνου να είμαστε συνειδητά ευτυχισμένοι, να έχουμε υγεία, να κανουμε τα ονειρά μας πραγματικότητα, να είμαστε κάθε μέρα ευτυχισμένοι, να είμαστε χαρούμενοι.
Το να επιλέγω συνειδητά, ειναι τέχνη.
Είναι μια κίνηση που θα πρέπει να γίνεται με αγάπη,φροντίδα και σεβασμό για τον υπέροχο αυτόν άνθρωπο που είναι ο καθένας από εμάς.
Με αγάπη και σεβασμό για τις επιθυμίες και τα όνειρα μας.
Με αγάπη και σεβασμό για τα θέλω μας.
Επιλέγω συνειδητά, σημαίνει να γνωρίζω οτι την κάθε μέρα που ζω, την ορίζω εγώ και όχι οι άλλοι.
Επιλέγω συνειδητά, σημαίνει οτι έχω την ευθύνη της ύπαρξής μου".

Καλή χρονιά!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το 'Life coaching' και να επικοινωνήστε με τους συμβούλους μας μέσα από το site της crystal & pepper http://www.crystalpepper.gr/

Καλή χρονιά γεμάτη αγάπη και λάμψη!

Η crystal & pepper σας εύχεται μια υπέροχη νέα χρονιά γεμάτη αγάπη και λάμψη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Κάθε αρχή ενός έτους είναι μια αφορμή να θέσουμε νέους στόχους, να αποκτήσουμε καινούρια ενδιαφέροντα και να αναπτύξουμε τους τομείς της ζωής μας που έχουν μείνει πίσω.
Ετσι, το ξεκίνημα 2010 θα είναι αφιερωμένο σε συμβουλές για το πώς να επιτύχετε παλαιότερους στόχους που έχετε θέσει ή να θέσετε καινούριους και να τους υλοποιήσετε!
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την συμβουλευτική ζωής (life coaching) στο site της crystal & pepper: http://www.crystalpepper.gr/