Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΑΙθέρια Έλαια και Αρωματοθεραπεία

Τα αιθέρια έλαια αποτελούν την πολύτιμη συμπυκνωμένη οργανική ουσία που προέρχεται από την απόσταξη των χυμών των φύλλων, των καρπών, των ανθών και τον κορμό ενός φυτού.
Αυτά τα δώρα της φύσης, πολύ γνωστά από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, διακρίνονται από ένα εξαιρετικό δυνατό άρωμα που αποτελεί την 'ουσία' του φυτού από το οποίο προέρχονται.
Η αρωματοθεραπεία αποτελεί μια ολιστική θεραπεία που αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων για να να προσφέρει χαλάρωση και αρμονία στο σώμα.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνει κάποιος όταν χρησιμοποιεί τα αιθέρια έλαια και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για απευθείας χρήση πάνω στο δέρμα, όπου πρέπει να αναμιγνύονται πάντα με έλαιο βάσης.
Επίσης είναι προτιμότερο να ζητάτε τη συμβουλή ενός  ειδικού για τον τρόπο που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με ευεργετικά αποτελέσματα στην καθημερινή σας ζωή.
Αναζητήστε κατά προτίμηση βιολογικά φυτικά αιθέρια έλαια και προϊόντα με βάση αυτά, όπως λαδάκια για μασάζ και μίγματα αιθέριων ελαίων.
Δείτε περισσότερα για τα αιθέρια έλαια: http://www.crystalpepper.gr/