Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Χειροποιητα Χριστουγεννιατικα Στολιδια

Η crystal & pepper σας προτείνει μοναδικά χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έναν εναλλακτικό τρόπο διακόσμησης για τις γιορτές, που θα γεμίσει το σπίτι σας θετική ενέργεια.
Για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, προτείνουμε φυσικό έλατο σε γλάστρα. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες που μπορούν να ζήσουν για πολλά χρόνια στην βεράντα σας. Μεγαλώνουν 15-20 εκατοστά το χρόνο και μπορούν να φτάσουν, με την κατάλληλη φροντίδα, μέχρι τα 2,50 μέτρα.
Ενα έλατο σε γλάστρα κοστίζει όσο ένα πλαστικό Χριστουγενιάτικο δέντρο, ή όσο ένα κομμένο 'αληθινό'. Τα πλεονεκτήματά του αφορούν τόσο στην ενέργεια που θα φέρει στο χώρο μας όσο και στην 'οικολογική' πλευρά της επιλογής μας.
Όσον αφορά τα στολίδια, οι κρύσταλλοι μπορούν να δώσουν λάμψη και στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.
Η crystal & pepper ετοίμασε μια σειρά στολιδιών από Λευκό και Ροζ Χαλαζία σε συνδυασμό με μπαλίτσες Γρανάδας, Κιτρίνη, και πολλών άλλων ημιπολύτιμων λίθων καθώς και κρυστάλλων Swarovsky.
Τα κρεμαστά στολίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μετά τις γιορτές, ώς διακοσμητικά αντικείμενα, για να ενεργοποιήσουν θετικά κάποια από τις γωνιές του χώρου μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: contact@crystalpepper.gr