Ανακαλύψτε τα υπέροχα νυφικά κοσμήματα μας με μαργαριτάρια, swarovski crystals και ημιπολύτιμους λίθους σε καταπληκτικές τιμές!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Ας μιλήσουμε για τους κρυστάλλους

Όλοι οι φυσικοί κρύσταλλοι και ημιπολύτιμοι λίθοι ‘γεννιούνται’ μέσα στη γη ή το νερό, μέσα από διεργασίες που διαρκούν χιλιάδες ή εκατομμύρια χρόνια. Μέσα στο φυσικό τους περιβάλλον, φέρουν μια δική τους, αρμονική ενέργεια που είναι συντονισμένη με την ενέργεια της γης.
Κατά τη διαδικασία εξόρυξης και συλλογής τους στις διάφορες χώρες από τις οποίες προέρχονται, διαχωρίζονται, κόβονται και αλλάζουν πολλά χέρια μέχρι να φτάσουν στον τελικό τους ιδιοκτήτη.
Όταν κάποιος αγγίζει ένα κρύσταλλο, τα συναισθήματα και η ενέργεια που έχει εκείνη τη στιγμή μεταφέρονται αυτόματα στο πέτρωμα και συγκρατούνται μέσα σε αυτό.
Τα πετρώματα που δεν έχουν καθαριστεί ενεργειακά φτάνουν στον τελικό τους ιδιοκτήτη, ενσωματωμένα σε κάποιο κόσμημα ή και αυτούσια, φέροντας την ενέργεια των ατόμων που τα έχουν επεξεργαστεί διαδοχικά,.
Κάθε κρύσταλλος και ημιπολύτιμος λίθος θα πρέπει να καθαρίζεται, να ενεργοποιείται και να προγραμματίζεται με αγάπη και συνείδηση, για να μπορεί να γεμίσει τον κάτοχό του με θετική ενέργεια.
Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες για τους κρυστάλλους και τα χειροποίητα κοσμήματα της crystal & pepper στο site μας:  www.crystalpepper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: